Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 202g154kcal3.8g31.3g0.4g2g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)72g29kcal3g3.8g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustekurkku29g4.8kcal0.2g0.9g0g0.5g
Ruohosipuli, tuore3.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g383kcal14.2g73.6g1.6g5.2g
Valittu annoskoko313g191kcal7.1g36.8g0.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g96kcal3.6g18.4g0.4g1.3g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234