Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton192g208kcal43.5g0g3.5g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g41g52kcal2.1g1.2g4.3g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g17g99kcal5.1g2g7.9g1.5g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria17g36kcal0.1g8.9g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5.2g1.3kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 5.2g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g1.7g1.1kcal0.2g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g3.4g29kcal0g0g3.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g96kcal0.6g0.9g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1058kcal104g28.6g58.8g3.2g
Valittu annoskoko313g529kcal52g14.3g29.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g265kcal26g7.2g14.7g0.8g
Arvot/100g100g169kcal16.6g4.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756