Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki157g88kcal13.3g7.8g0.3g0g
Hermesetas -neste3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.5g0.5g1.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Voi 2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 104g148kcal12.9g0.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g831kcal60.8g85.6g26.2g2.8g
Valittu annoskoko313g416kcal30.4g42.8g13.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g208kcal15.2g21.4g6.6g0.7g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517