Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)61g437kcal0.5g0.5g48.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g333kcal9.9g68g1.2g3.4g
Kananmuna kuoreton 53g76kcal6.7g0.2g5.5g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 12g5.5kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.9g11kcal0.5g0.3g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2420kcal36.2g310g112.2g8.6g
Valittu annoskoko312g1210kcal18.1g155g56.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g605kcal9.1g77.5g28.1g2.2g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g18g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925