Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty114g78kcal1.7g16.8g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Palsternakka 64g40kcal0.3g7.5g0.3g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 64g12kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g405kcal10g64.4g9.8g11g
Valittu annoskoko312g202kcal5g32.2g4.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal2.5g16.1g2.5g2.8g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641