Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g277g86kcal3.4g20.2g0.6g8.6g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g17g68kcal5.8g0g4.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g314kcal18.4g40.8g11g17.2g
Valittu annoskoko313g157kcal9.2g20.4g5.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna156g79kcal4.6g10.2g2.8g4.3g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646