Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)116g23kcal0.7g4.1g0.3g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty162g227kcal8.4g45.4g1.1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g602kcal19.2g102.2g12.2g12g
Valittu annoskoko313g301kcal9.6g51.1g6.1g6g
Annoskoko puolitettuna156g151kcal4.8g25.6g3.1g3g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.4g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889