Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton4.9g1kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g39g21kcal2.2g2.1g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.8kcal0g0g1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g5.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Graavilohi, maustettu, annos 50g30g55kcal4g0.6g4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 30g13kcal0.1g2.8g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Riisi & ruis (Risella)59g201kcal5.3g41.9g1.1g4.7g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi2g3.7kcal0.1g0.5g0.2g0g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g609kcal23.8g96.6g13.4g10.8g
Valittu annoskoko313g305kcal11.9g48.3g6.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g152kcal6g24.2g3.4g2.7g
Arvot/100g100g97kcal3.8g15.5g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201