Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g96g90kcal0.5g21.2g0.5g0g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.1g7.4kcal0.6g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Soijakastike 5.7g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g113g147kcal23.8g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g627kcal51.8g51.2g21.6g2.2g
Valittu annoskoko313g314kcal25.9g25.6g10.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g157kcal13g12.8g5.4g0.6g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451