Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)7.5g18kcal1.3g0g1.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit4.7g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g58kcal3.2g2g4.2g0.8g
Valittu annoskoko34g29kcal1.6g1g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal0.8g0.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g86kcal4.7g3g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996