Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg18g10kcal0.3g2.1g0g0g
Atria kevyt jauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g4.6g5.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.6g3.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g61kcal4g5g3g0g
Valittu annoskoko34g31kcal2g2.5g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal1g1.3g0.8g0g
Arvot/100g100g91kcal5.9g7.4g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643