Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 398g3519kcal0g0g397.9g0g
Pellavansiemenöljy796g7162kcal0g0g795.8g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g398g318kcal0g0g35.8g0g
Viinietikka 1768g366kcal0g8.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g22729kcal0g17.6g2459g0g
Valittu annoskoko3360g11365kcal0g8.8g1229.5g0g
Annoskoko puolitettuna1680g5682kcal0g4.4g614.8g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233