Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g6.3g4.7kcal0.3g0.8g0.1g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g17kcal1g2.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko34g9kcal0.5g1.4g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g4kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g25kcal1.5g4.1g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436