Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g3.9g11kcal0.7g0g0.4g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g4.7g3.7kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g38kcal3.2g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko35g19kcal1.6g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.8g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4.6g2.3g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115