Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.11g40kcal1.5g7.7g0.3g0.4g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g4.4g31kcal0g0g3.5g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Siirappi 4.1g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g217kcal3.6g33g7.6g1g
Valittu annoskoko35g109kcal1.8g16.5g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g54kcal0.9g8.3g1.9g0.3g
Arvot/100g100g307kcal5.1g46.6g10.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450