Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g12g28kcal1g5.5g0.2g1.4g
Ketsuppi 3.1g2.9kcal0g0.6g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)8.6g16kcal2g0g0.7g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g3.9g15kcal0.9g0g1.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 7.8g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g135kcal10g12.4g4.4g2.8g
Valittu annoskoko36g68kcal5g6.2g2.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna18g34kcal2.5g3.1g1.1g0.7g
Arvot/100g100g187kcal13.8g17.1g6.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424