Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g10g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g54kcal3.6g2.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko38g27kcal1.8g1.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal0.9g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g71kcal4.8g2.9g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901