Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 13g35kcal1.9g3.3g0.5g4.9g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Tonnikala vedessä 94g98kcal21g0g1.4g0g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g31g34kcal5.6g0.6g0.9g0g
Oliivi31g34kcal0.4g1.5g3.4g1.4g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti6.2g31kcal1.6g2.1g1.8g1.8g
Soijakastike 13g7.5kcal0.6g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g880kcal88g29.2g42.6g20.4g
Valittu annoskoko388g440kcal44g14.6g21.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna194g220kcal22g7.3g10.7g5.1g
Arvot/100g100g114kcal11.3g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449