Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 20g17kcal3.7g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.3g0.9kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1g8.9kcal0g0g1g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)3.4g11kcal1.2g0g0.6g0g
Korppujauho 1.3g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 1g3.6kcal0.3g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g92kcal10.6g3g4.2g0.2g
Valittu annoskoko39g46kcal5.3g1.5g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.7g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g119kcal13.6g3.9g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171