Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Porkkana 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa6g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti 6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.9g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g28kcal1g3g1g0.2g
Valittu annoskoko39g14kcal0.5g1.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.8g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020