Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)6.9g9kcal1.2g0.2g0.4g0g
Keräkaali, 100g17g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g1.5g5kcal0.1g1.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal3g5.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko39g22kcal1.5g2.9g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.8g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g56kcal3.8g7.4g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201