Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Paprika, punainen2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.1g20kcal1.4g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g14g55kcal0.9g4.2g3.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g205kcal8.6g9g14.6g0.6g
Valittu annoskoko39g102kcal4.3g4.5g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g51kcal2.2g2.3g3.7g0.2g
Arvot/100g100g261kcal11g11.5g18.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295