Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys4.7g6.2kcal0.9g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia10g3.9kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal3.8g1.6g3g0.6g
Valittu annoskoko39g25kcal1.9g0.8g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298