Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 29g8.6kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g80kcal1g3.2g6.6g1g
Valittu annoskoko39g40kcal0.5g1.6g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.3g0.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g102kcal1.3g4.1g8.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768