Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)2.8g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl6.5g35kcal1.7g0.8g2.8g1g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.2g1.3kcal0.2g0.1g0g1.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g50kcal3.9g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g226kcal15g3.6g16.6g7.6g
Valittu annoskoko39g113kcal7.5g1.8g8.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal3.8g0.9g4.2g1.9g
Arvot/100g100g290kcal19.2g4.6g21.2g9.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320