Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g24g41kcal4.5g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g98kcal10g1.2g5.4g0.4g
Valittu annoskoko39g49kcal5g0.6g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.5g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g125kcal12.8g1.5g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176