Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 11g2.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton8.6g9kcal1.9g0g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 4.3g7.4kcal0.3g0.1g0.6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl4.3g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Oliiviöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g82kcal6g1.2g5.4g1g
Valittu annoskoko39g41kcal3g0.6g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.5g0.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g105kcal7.7g1.5g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315