Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.6kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanpaisti 12g13kcal2.5g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g54kcal5.4g4.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko39g27kcal2.7g2.1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.4g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal6.9g5.4g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393