Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 16g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1g8.8kcal0g0g1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore4.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g28kcal0.4g1.6g2g0.6g
Valittu annoskoko39g14kcal0.2g0.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.1g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839