Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.6g5kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli, paistettu 0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa4.3g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal2g3.8g1.6g1g
Valittu annoskoko39g21kcal1g1.9g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.5g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2.6g4.9g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277