Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 20g58kcal4.5g0g4.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g13g7.2kcal0.3g0.8g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.5g5.5kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g142kcal9.8g2.2g10.8g0g
Valittu annoskoko39g71kcal4.9g1.1g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal2.5g0.6g2.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.6g2.8g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071