Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.1g30kcal0g0g3.4g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna, paistettu 1.5g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g18kcal0.5g3.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 5.5g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5.5g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g5.5g19kcal0.8g3.1g0.4g0.6g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g256kcal3.6g30.6g12.8g2.2g
Valittu annoskoko39g128kcal1.8g15.3g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g64kcal0.9g7.7g3.2g0.6g
Arvot/100g100g328kcal4.6g39.2g16.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790