Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)7.6g55kcal0.1g0.1g6.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g302kcal4.4g38.8g14g1g
Valittu annoskoko39g151kcal2.2g19.4g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g76kcal1.1g9.7g3.5g0.3g
Arvot/100g100g387kcal5.6g49.6g17.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925