Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 8.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.8g1.1kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g31kcal0.8g3.4g0.8g1.2g
Valittu annoskoko39g15kcal0.4g1.7g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1g4.4g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091