Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 8.9g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g10g39kcal2.2g0g3.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots8.1g50kcal2.3g1g4.4g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g11g99kcal0g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g384kcal9.8g2.6g37.4g0.8g
Valittu annoskoko39g192kcal4.9g1.3g18.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g96kcal2.5g0.7g9.4g0.2g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.3g47.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640