Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste5g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g66kcal3.8g4.2g3.8g1.6g
Valittu annoskoko39g33kcal1.9g2.1g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1g1.1g1g0.4g
Arvot/100g100g84kcal4.9g5.4g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922