Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g13g45kcal1g5.1g2.2g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.7g6kcal0.2g0g0.5g0g
Oivariini vähärasvainen0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.9g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1.7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g3.4g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Purjosipuli 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g184kcal4.8g11.6g12.6g0.8g
Valittu annoskoko39g92kcal2.4g5.8g6.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1.2g2.9g3.2g0.2g
Arvot/100g100g236kcal6.1g14.8g16.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697