Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g6.9g26kcal0.1g6.4g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g10g3.8kcal0g1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.8g17kcal0.6g0.2g1.5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g3.7g6.7kcal0.5g0.3g0.4g2.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g240kcal3.6g28.2g12.6g4.4g
Valittu annoskoko39g120kcal1.8g14.1g6.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna20g60kcal0.9g7.1g3.2g1.1g
Arvot/100g100g306kcal4.6g36g16.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255