Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 599g4343kcal7.1g2.4g486.7g0g
Suklaa tumma 718g3711kcal28g382.6g222.7g38.1g
Sokeri 1269g5152kcal0g1268g0g0g
Kananmuna kuoreton 659g939kcal82.3g2g67.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g584g1810kcal99.2g315.2g16.9g75.9g
Cashewpähkinä 299g1719kcal59.9g56.3g138.7g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g35347kcal553g4053g1865g249g
Valittu annoskoko4128g17674kcal276.5g2026.5g932.5g124.5g
Annoskoko puolitettuna2064g8837kcal138.3g1013.3g466.3g62.3g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276