Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 2.2g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Palsternakka 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g29kcal0.8g4.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko42g14kcal0.4g2.2g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g7kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g34kcal1g5.2g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097