Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.6g33kcal0.1g0g3.7g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g8.6g4.3kcal0.1g1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.7g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g9g5.9kcal1g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl4g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g207kcal5.2g21.4g11.2g0.4g
Valittu annoskoko44g103kcal2.6g10.7g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g52kcal1.3g5.4g2.8g0.1g
Arvot/100g100g238kcal6g24.6g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508