Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 6.6g1.5kcal0g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras2g6.9kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g77kcal6g6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko43g38kcal3g3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g19kcal1.5g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g89kcal6.9g6.9g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661