Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1120g202kcal6.3g28g4.5g7.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1120g4368kcal0g1097.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1120g314kcal6.7g66.6g2.2g28g
Raparperi 1120g377kcal7.7g61.6g1.1g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g10522kcal41.4g2507.6g15.6g103g
Valittu annoskoko4480g5261kcal20.7g1253.8g7.8g51.5g
Annoskoko puolitettuna2240g2631kcal10.4g626.9g3.9g25.8g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731