Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska27g8.2kcal0.4g1.8g0.1g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g4.9g11kcal1.1g0g0.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 5.5g12kcal0.8g0.1g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 3.8g13kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g103kcal5.4g9.2g5g0.2g
Valittu annoskoko46g52kcal2.7g4.6g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g26kcal1.4g2.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g112kcal5.9g10g5.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304