Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)930g251kcal12.1g44.6g1.9g15.8g
Kinkkusuikale, Portti1487g1859kcal252.9g5.9g104.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1859g446kcal33.5g55.8g9.3g35.3g
Keltuainen, 20g, annos 20g56g36kcal2g0.1g13.9g0g
Parmesan formaggio da pasta372g1699kcal148.7g0g122.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g8583kcal898.4g212.8g503.8g102.2g
Valittu annoskoko4704g4292kcal449.2g106.4g251.9g51.1g
Annoskoko puolitettuna2352g2146kcal224.6g53.2g126g25.6g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238