Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.5kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli kuivattu 1.4g3.7kcal0.1g0.5g0g0.5g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g54kcal4.8g2.8g2.2g1.8g
Valittu annoskoko48g27kcal2.4g1.4g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal1.2g0.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g56kcal5g2.9g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987