Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3.4g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal1.8g0g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.9g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.5g0g0.2g0g
Arvot/100g100g122kcal18g0g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756