Siskonmakkarakeitto

Pilko ainekset lisää ne kiehuvaan keitinveteen ensin mausteet liemikuutio ja maustepippureita sitten sipuli, sitten porkkana, peruna siskonmakkara ja 10min ennen keittojuures pussi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Murmeliitta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Raakamakkara, siskonmakkara 0.5g1kcal0g0g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g49kcal0g5.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111093