Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK0.7g1.2kcal0.2g0g0.7g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g0.7g3kcal0.1g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal1g2g2.2g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.5g1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g198kcal9.8g19.6g21.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146