Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.6g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Palsternakka 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 0.5g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g22kcal0.6g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko5g11kcal0.3g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g220kcal5.9g13.7g11.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975